## 2023 WASHINGTON COUNTY FAIR FASHION SHOW

Saturday, July 22 | Rybin Building - Washington County Fairgrounds, Arlington

First Name	Last Name	PROJECT DIVISION	MODEL TIME
Quinn	Brown	STEAM 1	CHECK-IN 8:15AM/START 8:30AM - MODEL TOGETHER AS GROUP
aylee	Wilkerson	STEAM 1	Each "" Contestant will have 5 minutes to model individually.
Millie	Heller	STEAM 1	8:30am-8:55am
Molly	Petersen	STEAM 1	
Tennessee	Wimpey	STEAM 1	
Rosemary	Ott	STEAM 2	CHECK-IN 8:50AM/START 9:00AM - MODEL TOGETHER AS GROUP
Zayling	Ott	STEAM 2	Each "" Contestant will have 5 minutes to model individually.
			9:00am-9:10am
Alyssa	Lode	STEAM 3	CHECK-IN 9:05AM/START 9:15AM - MODEL TOGETHER AS GROUP
Anna	Taylor	STEAM 3	Each "" Contestant will have 5 minutes to model individually.
Kiana	Thayer	STEAM 3	9:15am-9:30am
Hannah	Hock	BEYOND THE NEEDLE	CHECK-IN 9:25AM/START 9:35AM - MODEL TOGETHER AS GROUP
Rosemary	Ott	BEYOND THE NEEDLE	Each "" Contestant will have 5 minutes to model individually.
Гennessee	Wimpey	BEYOND THE NEEDLE	9:35AM-10:05AM
/yla	Hock	BEYOND THE NEEDLE	
Marissa	Blake	BEYOND THE NEEDLE	
Britton	Drumheller	BEYOND THE NEEDLE	
Avery	Lode	CLOVER KIDS	CHECK-IN 10:00AM/START 10:10AM - MODEL TOGETHER AS GROUP
John	Wimpey	CLOVER KIDS	Each "" Contestant will have 5 minutes to model individually.
Katelyn	Hilgenkamp	CLOVER KIDS	10:10AM-10:40AM
Lydia	Petersen	CLOVER KIDS	
Coen	Saltzman	CLOVER KIDS	
Katelyn	Hilgenkamp	CLOVER KIDS	
			LUNCH BREAK
Allisen	Larsen	SHOPPING IN STYLE	CHECK-IN 11:20AM/START 11:30AM - MODEL TOGETHER AS GROUP (NEED 2.5 HR)
Bryleigh Olivia	Brown	SHOPPING IN STYLE	Each "Shopping in Style" Contestant will have 10 minutes to model and present their report individually.
Erica	Fuchs	SHOPPING IN STYLE	11:30AM-12:50PM
Kinsley	Kwapnioski	SHOPPING IN STYLE	
Lori	Jacobson	SHOPPING IN STYLE	
Marissa	Blake	SHOPPING IN STYLE	
Mckenzie	Lucas	SHOPPING IN STYLE	
Mia	Christ	SHOPPING IN STYLE	
Molly	Petersen	SHOPPING IN STYLE	CHECK-IN 12:40PM/START 12:55PM - MODEL TOGETHER AS GROUP (NEED 2.5 HR)
Piper	Krumel	SHOPPING IN STYLE	Each "Shopping in Style" Contestant will have 10 minutes to model and present their report individually.
Rosemary	Ott	SHOPPING IN STYLE	12:50PM-2PM
Tennessee	Wimpey	SHOPPING IN STYLE	
Zadyn	Lambert	SHOPPING IN STYLE	
Zayla	Lambert	SHOPPING IN STYLE	
Zayling	Ott	SHOPPING IN STYLE	